Hokkaidosuppe med squashchips

Sammen står vi stærkere – Knæk Cancer i børnehøjde

Mit indlæg her handler hverken om løb, træning eller kost, så hvis det er noget af det du vil læse om lige i dag, så må du hoppe stille og rolig videre.

Mit indlæg her skriver jeg fordi, at jeg er SÅ PAVE stolt af den SFO, som vores 7 årige dreng til dagligt med glæde tilbringer nogle gode timer i.

Knæk cancer 2014

De har over den seneste periode sammen med børnene valgt at sætte fokus på en indsamling til Knæk Cancer – Jeg har valgt at kalde det “Knæk Cancer i børnehøjde” :o)
I den forbindelse har de ved at lave flere forskellige arrangementer formået at samle en større sum penge ind, som de i går sendte ind til Knæk Cancer indsamlingen på TV2.

De har blandt andet lavet denne flotte lille video – Knæk Cancer Movie

Vi har selv haft den forfærdelige sygdom meget tæt ind på livet…:o(
Min svigermor mistede desværre selv kampen mod kræften for 5 år siden.
Igennem hele sygdoms forløbet var vores dengang lille 2 årige Mikkel, noget af det min svingermor lysnede op af, så det var helt naturligt for os, at han var med næsten til den allersidste vejrtrækning hun tog.

Så vi tvivlede ikke et sekund – Vi MÅTTE og SKULLE under alle omstændigheder støtte om SFO´ens rigtig flotte indsamling!

Når vi står sammen, står vi stærkere !!!!

TriTine - by Tine Bruhn Sørensen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hokkaidosuppe med squashchips