Squashpizza

Gulerods-/squashboller på en grå regnvejrs tirsdag

Efter en dag, hvor den bare har stået på regn udenfor hele dagen, er der næsten ikke noget bedre end at slutte dagen af med lidt hyggebagning sammen med prinsessen.

Jeg faldt over en lækker opskrift på Instagram, som jeg synes, at vi absolut måtte prøve og sætte lidt vores eget præg på – Jeg elsker at finde inspiration andre steder og sætte mit eget præg/pift på…:o)

gulerods-/squashboller

Opskrift – ca. 18 boller

50 g gær
2½ dl lunken vand
3 dl havregryn
4 dl vand
50 g smør eller olie
2 spsk honning
3 tsk groft salt
250 g revet squash 
250 g revet gulerod
1 dl solsikkekerner
100 g fuldkornsmel
200 g grahamsmel
ca. 700 g hvedemel

Mælk til pensling

Lav en havregrød af smør, 4 dl vand og havergryn.
Riv squash og gulerødder.
Rør gær ud sammen med 2½ dl lunken vand, salt og honning.
Tilsæt havregrøden, solsikkekernerne og de revne gulerødder og squash.
Rør/ælt melet i lidt af gangen – dejen skal være klistret.
Lad dejen hæve i 20 min.
Læg 18 boller på en bageplade med bagepapir med to skeer og pensel med mælk
Bag bollerne ved 200 grader i en varmluft ovn i ca. 20-25 min.

Så er der friskbagte boller :o)

Jeg har hentet inspiration hos @ninaseline på instagram

TriTine - by Tine Bruhn Sørensen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squashpizza