Løbeture kan andet end at forbedre konditionen

Skinnebensbetændelse og løbepause

Når jeg løber i naturen, har jeg svært ved at få indlagt intervalløb i mine træningspas. Jeg har ind imellem prøvet at få indarbejdet lidt intervalløb, når jeg har været på løbebåndet i træningscentret – men ikke noget jeg har haft så meget fokus på.

I sidste uge besluttede jeg mig så for, at hvis jeg skal blive bare lidt hurtigere på mine længere løbedistancer, bliver jeg vist nød til at få mere intervaltræning ind i mine træningspas.
Med en plan under armen hoppede jeg i fredags op på løbebåndet og satte gang i mit planlagte træningspas fyldt gode hurtige intervaller a´1 min varighed – MEN det var absolut ikke lige sagen for mit venstre ben.

Lørdag morgen vågnede jeg med smerter siddende på ydresiden af mit venstre skinneben!! Begyndende skinnebenstændelse – ØV ØV ØV

Min mand kiggede på mig og sagde, hvad kan du så lærer af det??? Nu er det vist dømt pause til dig unge dame – LYT TIL DIN KROP!!!!
Han havde ret – jeg måtte lytte til min krop og give mit ben ro og hvile.

Igår var jeg lige et smut forbi min svigerinde, som er fysioterapeut. Hun sendte min en sms om, at hun meget gerne lige ville kigge på mit ben – afsted det gik med mig.
Og det var bestemt et besøg værd. Hun gav mig nogle gode råd og øvelser, som jeg skal til at arbejde med.
Hun var helt enige i, at det er godt med intervalløb – men min sprintmuskulatur skal først styrkes.
Så jeg skal prøve mig frem med små kort intervalpas og bygge det stille og rolig op, så skal det nok komme med tiden.
Hun gav mig grønt lys til at sætte gang i mit løb igen – Så mon ikke mine små løbeben skal ud og luftes i det fantastiske sensommervejr i eftermiddag

Skinnebensbetændelse

HUSK ALTID AT LYTTE TIL JERES KROP  OG MÆRK EFTER!!!!

TriTine - by Tine Bruhn Sørensen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbeture kan andet end at forbedre konditionen