En træt og forkølet krop - hvad gør det ved træningen?

Fokuset skal rettes mod Vejle Ådal Halvmarathon!!!

Med 5 uger tilbage til Vejle Ådal Halvmarathon 2014 er det vist ved at være på tide, at rette fokuset noget mere på mit løbetræning, og få nogle flere af de gode lange løbeture i benene.

Lige nu løber jeg ca. tre gange om uge., hvor jeg har to ture på 6-8 km og en tur på 10 km. De andre dage, hvor jeg træner, er det enten styrketræning eller spinning (jeg spinner meget gerne to gange om ugen).

Min plan er, at jeg skal have et eller to løbepas mere ind i ugen, og min 10 km tur skal stille og rolig blive længere og længere i løbet af de næste 4 uger. For at få plads til et eller to løbepas mere i ugen, bliver jeg nød til at nedprioritere noget af mit andet træning – men det skal der nok blive plads til igen efter Vejle Ådal Halvmarathon.

Fokus mod Vejle Ådal 2014

1 2013 løb jeg  mine første 21,1 km – sammen med en sej kvinde fra min mødregruppe trampede vi os igennem Lillebælt Halvmarathon. Lillebælt Halvmarathon er et rigtig fedt løb, hvor der virkelig er stemning og opbakning på hele ruten. Jeg havde desværre ikke verdens bedste debut og løbeoplevelse, da min krop ikke rigtig ville, som jeg ville. Igennem træningen op til Lillebælt Halvmarathon bøvlede jeg virkelig med løbermave. Så dagene op til spiste jeg godt med havergryn, bananer og Imodium Plus (piller imod diarre). Det resulteret desværre i, at min mave stoppede helt til på selve løbsdagen, jeg fik mavekramper under løbet, og den eneste måde jeg kom af med noget på, det var, da jeg havde passeret målstregen og kastede op og op – øv øv øv

Men det har ikke taget modet fra mig. Jeg har igen fået blod på tanden, og er fast besluttet på, at jeg endnu en gang skal trampe mig igennem 21,1 km til Vejle Ådal Halvmarathon d. 19. oktober 2014. Jeg er så heldig, at jeg har fået lokket min mand til at gennemfører det sammen med mig. Jeg glæder helt vildt til at løbe over målstregen med armene over hovedet og give min mand en high Five og råbe vi gjorde!!!!

Lige virker 21,1 km langt, men motivationen er og det er alt afgørende –  Jeg kan, jeg vil, jeg skal!!!

 

 

TriTine - by Tine Bruhn Sørensen

2

  • Held og lykke til Vejle Ådal. Det skal nok gå. kan se at du er ret sej, selv om jeg først for nylig er faldet over din side. Jeg satser også på at skulle løbe Vejle ådal. Det bliver mit 7 halvmarathon. Løber dog knap så hurtigt som dig. Hvis jeg kan få min pace under 6 min/km hele vejen, vil jeg være mere end glad.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • TriTine

      Hej Janne
      Tak skal du have. 7 halvmarathon er da super sejt. Jeg ved heller ikke om jeg kan holde mit tempo hele vejen, men jeg håber på, at kunne ligge imellem 5.30-5.40 i gennemsnit. Glæder mig til at høre, hvordan dit løb kommer til at gå, hvis du kommer til Vejle Ådal :o)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En træt og forkølet krop - hvad gør det ved træningen?