Det søde liv uden “tilsat” sukker
Min søde skønne veninde Fitmom.dk var så sød, at tænke på mig.
Hun havde fået en invitation til et blogger-event hos ISIS, som hun spurgte om jeg havde lyst til at komme med til.
Den chance ville jeg ikke lade gå min næse forbi.
Så tirsdag eftermiddag vendte vi næsen mod Århus til et blogger-event, som skulle vise sig at være rigtig super hyggeligt.
Vi blev inddelt i tre små hold, hvor vi sammen skulle kokkerer nogle lækre desserter helt uden tilsat sukker.
Det var rigtig dejligt at netværke med andre bloggere, og høre lidt omkring, hvad deres interessere var, og hvad der rørte sig i deres univers.
De havde arrangeret noget lækkert aftensmad ude fra, som vi hygge os med og så skulle vi vi nyde alle desserterne som afslutning – vi kunne næsten trille fra Århus til Hedensted, da vi tog derfra…:o)
Som lovet på Instagram og Facebook kommer her opskriften på en af de 6 desserter, som blev lavet.
Risdesseret med tranebær til 3-4 personer
35 g rå grødris
2,5 dl minimælk
1,5 tsk ISIS Perfect Sød
60 g DDV yoghurt
korn af 1 vanillestang
lidt reven cirtonskal (økologisk)
et lille nip kanel
10g soltørrede kirsebær
10 g soltørrede tranebær
15 g. hakkede mandler
15 g usaltede pistacienødder
ISIS kirsebærsovs
Sådan gør du
Kog grødris, minimælk og Perfect Sød i en lille gryde ved meget svag varme.
Vær forsigtig – rør i gryden en gang imellem – det brænder nemt på.
Kog grøden i ca. 50 min og køl den af.
Vend den herefter med yoghurt, vanillekorn, citronskal og kanel.
Tilsæt de soltørrede frugter og hakkede nødder.
Smag desserten til – den skal evt. sødes lidt mere.
Kom desserten i et glas eller skål.
Hæld ISIS kirsebærsovs hen over desserten
Velbekomme…:o)
TriTine - by Tine Bruhn Sørensen
Ingen kommentarer endnu