HUSK altid at have dig selv med!

Træningen må ikke blive på bekostning af dem du elsker!!!

Jeg havde en rigtig god snak med min nye kollega idag, som jeg er ved at lære op i hendes kommende arbejdsopgaver – en snak, som jeg har gået og tænkt over det meste af dagen.

Vores snak handlede om, når træning og fokuset på vægttab måske går hen og bliver på bekostning af ens samvær med sine nærmeste (mand, børn & familie) Et meget følsomt, men relevant og vigtigt emne efter min mening.

For mig betyder mit træning, min sundhed og det at jeg har en stærk og sund krop rigtig meget – det er et af fundamenter for, at jeg kan fungere optimalt og være den mor, jeg ønsker at være for mine børn.
Jeg kan godt mærke, at jeg skal være opmærksom på, at mit træning og mit fokus på min sundhed ikke kommer til at dominerer min hverdag. Jeg har haft en lille forsmag på det. Da jeg begyndte at få succes med min træning og begyndte at rykke mig, ville jeg have mere træning, så jeg kunne rykke mig mere og mere

En dag efter aftensmaden, hvor jeg stod klar i træningstøjet og var på vej ud af døren, prikkede Mikkel mig på skulderen og kiggede op på mig og sagde; Mor er du ikke så at tage dit træningstøj af og blive hjemme hos os.
Jeg blev helt tavs ,og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige. Drengen savnede sin mor, og havde brug for, at jeg ikke tog af sted til træning næsten hver aften.

Efter den aften fik jeg øjnene op for, at hvis jeg ikke stoppede op og revurderet tingene, vil min træning og mit fokus på min sundhed gå hen og blive på bekostning af mine børn og min mand.

Hygge ved Bølgen

Efterfølgende tog Mikkel og jeg et rigtig godt “mor/søn møde”, hvor vi snakkede lidt frem og tilbage. Vi blev enige om, at vi skulle have en hverdag, hvor der både er plads til, at Mikkel kan gå til fodbold, Mie kan gå til gymnastik, hygge, fars løberi og mors træning. Vi blev også enige om, at der er mange måder, at være sammen på, og vi nemt kan være sammen om næsten alle ting.

 

Der er ingen tvivl om, at jeg er afhængig af min træning, og at jeg har svært ved at undværer den. Men jeg er fast besluttet på, at den ikke må og ikke skal blive på bekostning af dem jeg elsker.

HUSK: Vi skal være hinandens medspiller – når vi gør tingene sammen og bakker hinanden op, bliver vi et stærkere team!!!

TriTine - by Tine Bruhn Sørensen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK altid at have dig selv med!